Referat: UNIK utveckling - Uppsala Studenter

Semifinal i DM mot Uppsala Studenter, matchen spelades i 2 x 30 minuter.
Samling 0745 ..........
UNIK startade bra i högt tempo med bra skridskoåkning och snabba bollsläpp. Laget skapade flera bra målchanser men ingen som var riktig het. Studenterna kontrade och skapade många hörnor som var farliga, flera gånger tog skottet i muren.
I 13e minuten var UNIK på väg igenom och hakades upp med straff som följd. Max klev fram men sköt tyvärr utanför.
I 29e minuten blev två man utvisade från Sudenterna för bentackling och olämpligt uppträdande. Vi hann inte skapa så mycket innan halvlek som slutade 0-0.
I andra halvlek satte vi full fart från början och i 1a minuten kunde Anton slå in 1-0 på pass från Sverre. Strax efter i 4e minuten ökade Martin på till 2-0 på pass från Eric. UNIK fortsatte med bra spel och borde kunnat gjort 3-0 flera gånger men Studenterna hade en bra målvakt. Studenterna var inte heller ofarliga och skapade flera hörnor och det dröjde till 28e minuten innan reduceringen kom. Sista minuterna var nervösa från sidan men UNIK hade kontroll på matchen och kunde vinna med 2-1 och gå till final i DM. Där väntar Uppsala BOIS om fick en lätt semifinal eftersom Enköping lämnade wo.....

Laget: Tobias B (MV), Tobias L, JO, Markus F, Markus L, Sverre, Axel H, Jonas A, Martin A, Eric P, Johan O, Hugo J och Anton L

Målskyttar: Anton och Martin